Når fundamentet revner

Når fundamentet revner

Når fundamentet revner 150 150 Nanett

Når der kommer en revne i dit hus – hvordan reagerer du på det?

Vil du se det an?.. De fleste vil nok få en professionel til at få kigget på skaden, før skaden bliver større. Det er klogt, selvom det ikke er gratis, er det formentlig en god investering. Det ved vi godt.

Hvordan reagerer du når du har ondt i din krop? Som de fleste andre, ser det an?.. Vi oplever at rigtig mange vælger at se deres smerter an – i uger, måneder, år. Og det er virkelig ærgerligt, for det svarer lidt til, at se en revne i fundamentet på huset an. Smerter er et “hint” om at der er en revne i dit kropslige fundament.

Skader forsvinder ofte ikke af sig selv – permanent. Måske du tænker: nogle gange går smerterne da væk af sig selv? Ja, det gør de. Men vi ser om og om igen, at de smerter folk bliver behandlet for hos os, ofte er bygget op over lang lang tid. Vores klienter har ofte mærket til smerterne i mange år. Til start har det ikke været invaliderende, måske lidt smerter i skulderen i forbindelse med arbejde. Men smerterne bliver ofte værre og værre både i varighed og i intensitet, og til sidst er der ikke andre muligheder end at søge hjælp. Problemet her er, at vi ikke når at reagerer på skaden før skaden er blevet meget værre. Hvordan vil det være for dit hus, hvis skaden ikke tages i opløbet? Det er skadeligt for hele fundamentet. Det er det også for vores liv.

Når vi har smerter kan vi ikke være den bedste version af os selv. – Det skaber en kæmpe usikkerhed for vores fundament. Det er ikke ualmindeligt at smerter påvirker alle punkter i ens liv. Arbejdsliv. Familieliv. Fritidsliv. Vores økonomi. Vores energi. Vores glæde. Vores overskud. Hele vores livskvalitet står altså på spil.

Ligesom det er er en god investering at passe på sit hus. Er det er en god investering at passe på sin krop. Din krop er nemlig med 100% sikkerhed, det eneste hus du skal bo i – resten af dit liv.