ANMELDELSER

Alle anmeldelser er skrevet personligt på Facebook

Jacob – Smerter i skulderen

Jeg kom til Bilal for Ca. 5 uger siden og har fået en behandling, i ugen siden. Jeg kunne ikke tage min arm om på ryggen, uden det gjorde ondt i skuldre og led. Ved første behandling gjorde det også rigtig ondt, og jeg kunne knap nok vende mig på briksen. Den dag i dag efter 5-6 behandlinger har jeg stort set ikke mere ondt, og han har løsnet alt op i min ryg. Jeg sidder til dagligt i mange akavede stillinger og får mange spændinger, men det kan bilal klare! Jeg har prøvet adskillige massører, kranie Sokrates, laser osv. Men det her myoreflexterapi, det har gjort underværker! Og jeg træner ikke engang😅
Bilal er super behagelig et menneske og meget ydmyg, og han kan sit håndværk

6 stjerner herfra
Så hvis du går med ømme led, eller som mig skuldre, og rygproblemer så tøv ikke med at vælge Bilal

Else – Smerter i hofterne

På grund af skæv ryg har jeg i perioder meget ondt i hofte og ryg. Efter hver behandling hos Bilal kan jeg mærke, hvordan musklerne bliver løst op, så jeg kan gå smertefri derfra. Helt fantastisk, så jeg giver min bedste anbefaling

Niththilan Muralithas – forskellige problemstillinger

5 STJERNER HERFRA!

Jeg har de seneste mange år døjet med spændte hofter, dårlig balance og mangel på motivation til træning og sportsudøvelse. Jeg har i de sidste ti år spillet basket, på højt plan, hvilket også har resulteret i ømme muskler og ømhed i hele kroppen.Jeg har i mange år været ved utallige kiropraktorer, fysioterapeuter og massører uden at det havde den rette effekt på min krop.

Jeg har nu været til et par behandlinger hos Bilal og kan allerede nu mærke en kæmpe forskel! Jeg er mindre øm i kroppen i hverdagene og føler mig mere frisk til træningerne! Jeg fandt Bilal gennem Facebook og læste de anmeldelser han havde fået og derfor var nødt til at prøve på egen krop. Jeg skrev en mail til ham omkring mine problemer, hvor han svarede tilbage at han ville gøre et forsøg på at hjælpe mig.
Bilal er professionel og han tilrettelægger et forløb som er tilpasset kun mine behov.

Kan kun anbefale Bilal!

Sarah – Smerter i fødderne

Maj 2019 – Email fra Sarahs mor

“Hej Bilal,

Jeg skriver på vegne af min datter Sarah på 17 år, som gennem de sidste 4 år har haft kroniske smerter i hendes fødder.
Det startede først i den ene og har siden bredt sig til begge fødder.

Sarah har været til rigtig mange undersøgelser / scanninger gennem de 4 år … både på sygehuset og ved kiropraktor, fysioterapeut og zoneterapeut.
Hun har også været tilknyttet en smerteklinik i Grindsted uden nogen form for bedring.

Der er efterhånden ikke det eller den ting hun ikke har prøvet. Ingen kan finde nogen årsag til smerterne … og dog.

Én af de læger hun har været til undersøgelse hos var en læge i Ålborg med speciale i smerter. Han undersøgte Sarah, lyttede til hendes forløb og var efter undersøgelsen faktisk 100% sikker på at det Sarah havde var CRPS og at hun derfor helt klar skulle henvises til specialisterne på Rigshospitalet.

Rigshospitalet afviste os og bad os i stedet om at søge hjælp i egen region !

Vi blev derefter sendt til Århus Universitetshospital på deres smerteklinik, men de var ikke enige i konklusionen fra lægen i Ålborg, da Sarah “desværre” ikke havde nok symptomer denne dag, til at de kunne stille diagnosen. Sarah har efterfølgende fået nogle øvelser fra deres fysioterapeut – nogle sansestimulerende øvelser som hun skal lave 2 gange om dagen i 20 min hver gang, men det fjerne ikke hendes smerter. Hun motionerer på en motionscykel for at få mere gang i blodomløbet.

Hendes fødder er til tider utroligt sensitive og tåler ingen berøring, de skifter farve til rødlig / blålig / lilla, de kan gøre så ondt så hun ikke kan gå på dem, der kan forekomme pludselige jag som om nogen er i gang med at stikke nåle i dem.

Hun har fået fremstillet specielle indlæg, været på smertestillende … og intet hjælper.

Som det er nu så har Sarah ind imellem nogle dage hvor hun er nød til at gå med krykker. Skal hun på tur med klassen, lejer vi en kørestol.
Hun kan ikke stå op i længere tid uden smerter i fødderne. Hun har måtte sige sit job op og tør ikke søge et nyt før hendes smerter er væk eller kraftigt reduceret.

Min veninde har lige været til et par behandlinger hos dig, og sendte linket til din hjemmeside til mig – hun tænkte at måske du kunne hjælpe os / Sarah.

Hvad tænker du om ovennævnte … ser du en mulighed for at kunne hjælpe ?

Med venlig hilsen
Helle “

Januar 2020 – Sarahs oplevelse af forløbet.

“Inden jeg kom til Bilal, havde jeg gået næsten 4 år med smerter i mine fødder stort set uafbrudt, og som tiden gik blev smerterne bare værre og værre. Jeg havde været ved næsten alle de læger man kan forestille sig, og alle de ting vi kunne komme på der måske kunne hjælpe. Men lige lidt hjalp det. På et tidspunkt havde jeg ikke flere muligheder tilbage, i forhold til hjælp fra lægerne, og var egentlig ved at vænne mig til tanken om at jeg nok bare måtte lærer at leve med smerterne. En dag hørte jeg så om Bilal og blev anbefalet at give ham et forsøg. I starten var jeg lidt skeptisk. Jeg havde jo efterhånden prøvet alt, og var bare blevet ved med at få at vide at de ikke kunne hjælpe mig. Men jeg valgte at tage af sted og give det et forsøg, og det var bare den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Efter omkring tredje behandling begyndte jeg at mærke en lille forbedring, så jeg forsatte med at komme og få behandlinger. Jeg har nu gået ved Bilal i ca. 9 måneder og har næsten ingen smerter tilbage i mine fødder. Takket være Bilal kan jeg nu have en hverdag, ligesom andre unge mennesker har. Jeg kan derfor helt klart anbefale ham.”

Britt – Rehabilitering efter hoftebrud

Bilal gjorde en stor forskel for mig, da jeg skulle tilbage i løbeskoene efter brud i hoften. Hen over nogle måneder arbejdede han intensivt med at få løsnet op i kroppen så jeg kunne få min almindelige bevægelighed tilbage. Jeg tror ikke jeg ville have haft de samme fremskridt uden Bilals hjælp. Hans ekspertise er enorm og jeg er taknemmelig for alt det han har gjort.

Morten – Skuldersmerter og låst kraveben

Jeg kom til Bilal med et låst kraveben og store smerter i skulderen. Havde været i forløb ved læge og fysioterapeut, hvilket ikke havde gjort det bedre. Efter bare en behandling kunne jeg mærke en forskel og efter anden behandling oplevede jeg at generne var helt væk til tider, efter tredje behandling var skulderen og kravebenet godt igen. Jeg giver min varmeste anbefaling, Bilals evner, energi og kropsforståelse er ud over det sædvanlige og jeg vil bestemt gøre brug af ham fremover. ❤️

Mark – Nedsat bevægelighed og smerter i ryg

Bilal får min højeste anbefaling. Efter en brækket ryg med store gener efterfølgende, har Bilal hjulpet mig med bevægelighed i lænden og en hverdag som kan fungere igen. Tusind tak Bilal, først og fremmest for dine behandlinger, men også for din evne til at føle sig tryg og dit altid gode humør.

Dorte – Smerter i fødderne

Jeg har gennem Ca. 2 år haft smerter i min forfod og mine tæer . Smerterne kommer efter en tur på golfbanen eller efter 4 timer på arbejde, hvor jeg går rigtig meget på betongulv. Når jeg kommer hjem fra arbejde, har jeg enormt mange smerter i fødderne. En dag så jeg et opslag på Facebook om Bilal og hans magiske finger. Det måtte jeg simpelthen prøve🙂 jeg har nu fået 5 behandlinger og er meget tæt på at være helt smerte fri. Men forsætter indtil jeg er smerte fri, så Bilal tusind tak for dine magiske finger 🙂

Rebecca – Angst

Jeg troede jeg havde prøvet alt. Jeg har prøvet kranio-sakral, zoneterapi, nada, kiropraktor, massage osv.
For at fjerne de trælse symptomer der følger med angsten, men ingen af tingene har haft længerevarende effekt.
Jeg fik i fødselsdagsgave et gavekort på en behandling hos Bilal.
Jeg var dog lidt skeptisk, for hvorfor skulle det hjælpe når alt andet ikke gjorde. Men jeg tog fejl. Efter bare en behandling kunne jeg trække vejret helt ned i maven, som jeg ikke har kunne siden angsten startede.
Mine brystsmerter, og jag i maven er også forsvundet, min uro i kroppen er mindsket og min angst er dalet meget.
Jeg kan kun give den varmeste anbefaling til Bilal, og jeg er ham evig taknemlig.

Christina – Piskesmæld

Bilal får mine bedste anbefalinger!
Jeg pådrog mig et piskesmæld for ca 14 år siden. Jeg troede efterhånden, at jeg havde prøvet alt håbet, om at slippe for eller hvert fald mindske mine spændinger og smerter i hoved, nakke og ryg.

Ved lidt af en tilfældighed får jeg kendskab til Bilal og hans behandlingsmetode. Jeg indrømmer gerne, at jeg havde gjort mig mange overvejelser, og at det var med en vis portion skepsis, at jeg bookede en behandling. Men allerede efter få behandlinger har jeg kunnet mærke en stor forbedring i min bevægelighed af især nakke, kæbe og ryg. Behandlingerne holder også smerterne nede.

Bilal har gjort det klart fra start, at jeg ikke bliver helbredt, men at han kan mindske mine smerter. Jeg har nu fået omkring 9 behandlinger og jeg er så positiv overrasket. Jeg har endelig fundet en behandlingsform, som kan hjælpe mig til en bedre hverdag.

Bilal har en helt særlig evne. Han er utrolig dygtig, venlig og man føler sig i gode hænder.

Tina – Fibromyalgi og albue der ikke kan strækkes

Jeg kan klart anbefale behandling hos Bilal. Jeg har fibromyalgi og ved godt, at Bilal ikke kan gøre mig rask, men han kan hjælpe mig til færre smerter med myoreflexterapien. I dag har jeg bl.a. fået behandlet mine arme/albuer. Jeg har de sidste mange år ikke kunnet strække mine arme fuldt ud, men efter behandling af Bilals magiske hænder, kan jeg nu strække mine arme igen 👏🏼 Der er stadig lidt stivhed, men det bliver bedre efter næste behandling 👍🏼
Udover at være professionel behandler er Bilal en yderst behagelig og sjov person.
Så har du smerter i kroppen, kan det kun gå for langsomt med at bestille en tid 😉

Gurli – Nakkestivhed

Kom til Bilal med masser af spændinger i hele kroppen og havde svært ved at dreje hovedet til højre side. Efter 5 behandlinger har jeg ingen problemer med at dreje hovedet og det går meget bedre med alle de andre spændinger i kroppen. Så de allerbedste anbefalinger til en meget dygtig mand.

Anni – Vejrtrækningsbesvær, søvnløshed og kroniske smerter

1… 2… 3… behandlinger jeg indtil videre fået hos Bilal. Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive forandringerne for jer men tro mig… den mand kan noget – og det han kan er GODT! To store ting for mig er: 1 at inden jeg kom kunne jeg ikke trække vejret ordentligt – jeg havde et ‘jernebælte’ omkring mine lunger men nu kan jeg næsten altid få vejret ned og det hjælper på mine kroniske smerter. 2 jeg sov sjældent meget af gangen om natten og var altid oppe en eller flere gange om natten grundet smerter. Nu sover jeg om natten for når jeg vågner så vender jeg mig ‘bare’ og sover videre.
Om lidt skal jeg ned til Bilal – glæder jeg mig? Det tror jeg nok lige jeg gør 👍
Er du i tvivl så prøv alligevel Bilal. Tænk på mig – hvis han kan gøre noget for mig som altid vil have kroniske smerter men som nu får ‘nyt’ liv på mange punkter ☺️ – så kan han nok også hjælpe dig

Heidi – knæsmerter

Super god behandler og effektiv behandling. Går ved Bilal på grund af smerte ì knæ og lænd og efter 3 behandlinger har det allerede givet en stor virkning.
Bilal er en behagelig mand – kan varmt anbefales.

Bonnie – Bækkensmerter

jeg var blevet anbefalet at tage op til Bilal.. Det kunne helt klart godt betale sig. Jeg kunne næsten ikke gå da jeg kom til ham, pga smerter i bækkenet af et brækket haleben. efter første behandling kunne jeg gå igen, og efter 3 behandlinger kunne jeg næsten flyve  han har derfor mine varmeste anbefalinger 🥰

Pernille – Lænde smerter ved graviditet

Jeg er til daglig bagerlærling, ud over dette er jeg gravid og har nu 2 uger til termin.
At arbejde som bager er et fysik krævende arbejde, grundet de skæve arbejdstider og de mange tunge løft. Så da jeg i ca. fra 2 mdr. af min graviditet begyndte at få problemer med min lænd og ryg, og hverken kunne stå, sidde eller ligge ned uden det gjorde ondt, vidste jeg at der hurtig skulle gribes ind, vis jeg ville fortsætte med at arbejde, istedet for at ende i en sygemelding.
Her var Bilal til min redning! Han har igennem hele forløbet været helt fantastisk. Udover at hjælpe på mit oprindelige problem, afhjalp han andre problemer, som jeg i første omgang ikke engang vidste var der.
Til mine jordemodertider, har min jordemoder været imponeret over, at jeg stadig kunne holde til at arbejde. Dette har 100% været Bilals fortjeneste, og det er jeg meget taknemlig for!
Bilal er et meget imødekommende menneske, og man hygger sig i hans selvskab. Han ved udemærket hvad han laver, så der bliver set frem til hver eneste behandling.

Jesper – Akutte rygsmerter

Jeg er uddannet brolægger og er i byg-og anlægs branchen. Det er fysisk hårdt arbejde.
Jeg har døjet lidt med ryggen og lænden de sidste år. Men har ikke fået behandling for det da jeg altid tænkte det går nok. Men det gør det desværre ikke.

I fredags fik jeg et meget stort smæk i lænden som gjorde at jeg ikke kunne gå eller stå.. Jeg fik en akut tid ved Bilal fredag aften – jeg kravlede ind i hans klinik pga af smerter. 2 timer efter gik jeg derfra. Bilal er fantastisk, han hjalp både så jeg kunne gå igen, men også på smerten.
Jeg har igen været der søndag og tirsdag . Efter de 3 behandlinger kan jeg nu bevæge mig rundt næsten som jeg plejer og har ikke ondt.
Stor ros til Bilal han er dygtig og har også forståelse for hvordan man har det når det gør så ondt at man næsten ikke kan holde det ud.
Yderst sympatisk.
Havde det ikke været for ham ved jeg ikke hvad jeg har gjort.

Selv om man er mand er det vigtig at holde ryggen og lænden iorden det har jeg lært på den hårde måde.
Jeg skal helt sikkert ned til Bilal én gang imellem og løsnes. Jeg kan og vil helt klart anbefale Bilal.

Anne Marie – Tennisalbue

Jeg har gennem meget lang tid haft tennisalbue og problemer i arm. Vågnede om natten og måtte løfte armen med den anden for at vende mig. Efter få behandlinger har armen været helt i orden. Giver min fulde anbefaling til Bilal, og vender gerne tilbage hvis nødvendigt👏😍

Anette – Tennisalbue

Jeg har haft problemer med en tennisalbue i lidt over et år og har prøvet både massage, fysioterapi, holistisk behandling, men intet har hjulpet. 3 gange behandling hos Bilal og jeg mærker ikke ret meget til den mere. En ekstra gevinst er en kold skulder, der har drillet i 14-15 år, nærmest ikke driller mere. Jeg er meget begejstret for denne form for behandling og kan varmt anbefale den. Bilal er meget dygtig og venlig og jeg var tryg ved ham lige fra 1. minut.

 

Mona – Frossen skulder

Fantastisk behandling 😘 Jeg har fået hjælp til både frossen skulder og slidgigt i min lænd. Bilal er en behagelig, engageret og fantastisk behandler. Jeg har og vil stadig henvise andre mennesker til ham

Her er en uddybning af Monas historie:

Jeg er uddannet ergoterapeut og arbejder på et bosted. En lørdag morgen vågnede jeg op og kunne ikke løfte min venstre arm over brysthøjde. Jeg gik til læge og fik diagnosen frosten skulder. Da jeg ikke kunne løfte armen højere op end til brysthøjde kunne jeg ikke længere sætte mit lange hår op i en hestehale som jeg plejede. Jeg gik til frisøren og fik klippet mit hår kort. En kollega introduceret mig til Myoreflexterapeut Bilal. Allerede efter 2 behandlinger ved Bilal kunne jeg løfte min arm helt i vejret dog uden kræfter. Kræfterne har Bilal langsomt bygget op igen, sammen med kroppens energi efter en længere sygemelding. Kan varmt anbefale Bilal, han har hjulpet mig rigtig meget på kortere tid end hvad lægen kunne. Jeg har i 13 år også haft lændegigt men har ikke fundet den rigtige behandling imod det. Gevinsten ved at møde Bilal har været, at han også kunne hjælpe mig med mine gigtsmerter

 

Iben – knæsmerter

Jeg blev anbefalet Bilal til behandling af smerter i knæet. Efter en overbelastningsskade har jeg haft smerter i knæet de seneste par år, som hverken fysioterapeuter, osteopat eller andre jeg har konsulteret, har kunnet finde forklaring og løsning på. Efter kun 1 behandling var smerter væsentlig aftaget og efter 3 behandlinger var funktionaliteten næsten normal i knæet og jeg har igen mulighed for (smertefrit) at lave de øvelser der kan styrke mit knæ fremadrettet. Varme anbefalinger herfra og ros til Bilal for en omhyggelig og professionel behandling.

Rikke – nakkesmerter

Jeg har i flere år haft ondt i nakke. I 2016 blev jeg opereret for en diskusprolaps i nakken. Operationen gik godt. Jeg havde det godt i ca. et år og så begyndte det hele igen med voldsomme nakke smerter og føleforstyrrelser. Fik i dec 2018 konstateret en ny prolaps i nakken. Jeg har gået til fysioterapeut, kiropraktor og massør. Ingen af delene hjalp. Det hele så faktisk ret håbløs ud.

Jeg tog rigtig meget smertestillende for at passe mit job og kunne være lidt for familien når jeg kom hjem. Så hørte jeg om Bilal og fik bestilt en tid. Det er bare det bedste jeg har gjort. Bilal er meget venlig og sympatisk jeg var helt tryg ved at starte hos ham.

Efter kun 4 behandlinger tager jeg ikke smertestillende mere. Jeg har fået mere energi og lyst til alting. Nakke smerterne er væk ! Kan kun give mine bedste anbefaling til Bilal.

Heidi – smerter i fødderne

I næsten 12 år har jeg haft ondt i mine fødder, så ondt at jeg i perioder næsten ikke kunne komme ud af sengen, måtte kravle ud på badeværelset. De største smerter sad i hælen, så hvert skridt jeg tog var smertefuldt.

Har prøvet mange forskellige behandlings former bla. akupunktur, fys, kiropraktor, øvelser fra sygehuset og
lægen, afprøvet så mange sko og såler at jeg ikke har tal på hvor mange. Intet kunne fjerne smerten, kun
lindre den i en periode.

En dag på Fb så jeg et opslag om Bilal, det måtte jeg prøve. I forløbet har der været opture, når smerten er
blevet mindre og nedture når virkning af behandlingen har stået stille.
Nu har jeg fået ca. 16 behandlinger, er så glad for at jeg fortsatte behandlingen også efter nedturene.

Jeg er stort set smertefri, er så glad og taknemmelig for det stykke arbejde Bilal har ydet. Nu kan jeg igen overskue hverdagen, stor tak.

Hos Bilal er det altid rart at komme, der er altid smil på læben og du kommer ind til den aftalte tid.
Kan varmt anbefale Bilal

 

Opfølgning 6 mdr senere:

Har gået hos Bilal ca. 1 års tid nu på grund af mange smerter i mine fødder.
Før jeg startede hos Bilal var jeg ved at opgive at komme af med smerterne, efter ca. 12 års forsøg.
Kan nu takke Bilal for at jeg er smerte fri, det er så skønt at kunne alt det jeg ikke kunne før, total meget livskvalitet.
Dejligt at komme hos Bilal, han er altid i godt humør.
Kan varmt anbefale Bilal.

Sanne – Hovedpine, nakkesmerter, funktionsnedsættelse og føleforstyrrelser i arm.

Jeg har gennem længere tid haft problemer med blandt andet hovedpine, nakkesmerter, en stiv nakke og nedsat funktionsdygtighed i højre skulder og arm.
Diagnosen lød på 2 diskusprolapser i nakken, samt et nedfalden skulder som følge heraf samt følelsesforstyrrelser i højre arm og hånd.

Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer og træning for at komme alle disse smerter til livs – nogle med god effekt og andre uden. Jeg var nået et punkt, hvor jeg begyndte at miste modet og bekymringen for aldrig at kunne være aktiv på samme måde som før sygdommen, begyndte at fylde i min bevidsthed.

Heldigvis så jeg Bilals side og efter at have lavet lidt research på, hvad myorefleksterapi var og skrevet lidt frem og tilbage med Bilal, fik jeg booket en aftale hos ham – det har jeg på ingen måde fortrudt

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en forskel. Jeg kunne pludselig bevæge mit hoved mere frit, f.eks. kunne jeg kigge mig over skulderen UDEN at dreje i hele overkroppen. Efter tre behandlinger kunne jeg uden væsentlige smerter lave de nakkeøvelser, som kiropraktor og fysioterapeuten havde givet mig .

Selvom jeg har haft en pause fra behandlingerne på 1,5 måned pga ferie, er mine symptomer stadig bedre end da jeg startede mit behandlingsforløb hos Bilal. Jeg har nu fået 5 behandlinger i alt og nu kan jeg også løfte min højre arm op over hovedet næsten uden smerter – det er fantastisk.
Også mine kæbe- og halsmuskulatur er blevet ‘løsere’ efter behandlingerne. Det betyder, at spændingerne i ansigtet er aftagende og dermed er også mine hovedpiner blevet mildere og færre.
Jeg har i en lang periode haft flere stress symptomer, hvilket bl.a. har sat i min mavemuskulatur. Jeg vidste det godt, men det var først da Bilal gik i gang med at løsne disse muskler, at det gik op for mig, hvor anspændt jeg var. Hold nu op, hvor har det hjulpet. Jeg trækker nu vejret mere frit og føler mig i det hele taget mindre anspændt

Jeg er stadig udfordret fysisk og generet af følgerne af diskusprolapserne, så der er stadig et stykke vej, før jeg kan sige, at jeg er rask, MEN det går stødt fremad og jeg fortrøstningsfuld også ang. mit fremtidige aktivitetsniveau. Det kræver tålmodighed og effekten af behandlingerne har varieret. Nogle gange har jeg kunnet mærke en stor fremgang, andre gange en lille fremgang, men jeg har aldrig fået det værre.
Nogle gange kan det være svært for os ‘ikke fagpersoner’ at finde ud af, hvor smerterne/ubehaget kommer fra og det kan være lidt af en jungle at finde en behandlingsform, der virker.
Mit råd til dig, der oplever smerter/funktionsnedsættelse/ubehag er at prøve en behandling hos Bilal – forhåbentlig kan han hjælpe dig, som han har hjulpet mig.

Atmosfæren hos Bilal er utrolig behagelig og afslappet. Bilal er yderst professionel og imødekommende og gør meget for, at du skal føle dig godt tilpas. Det betyder meget for mig, da jeg tror på, at kroppen tager bedre mod behandlingen, hvis din psyke slapper og giver kroppen lov til at tage imod. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg endelig har fundet en behandlingsform, som kan hjælpe mig. Tak er kun et fattigt ord.

Heidi – smerter i knæ og lænd

Super god behandler og effektiv behandling. Går ved Bilal på grund af smerte ì knæ og lænd og efter 3 behandlinger har det allerede givet en stor virkning.
Bilal er en behagelig mand – kan varmt anbefales

Venusega – Smerter i ryg, nakke og skulder

Jeg kan varmt anbefalde Bilal, og hans behandling. Jeg har haft flere behandlinger for smerte i ryggen og nakken, han har været rigtig god til at finde smerternes udspring og bearbejde dem.
Jeg havde i dag mange smerter i min ene skulderblad, og havde ikke mulighed for at løfte min arm. Her fik jeg en akut tid, nu kan jeg bevæge min arm igen.
Tak for at rede min dag!

Gitte – Smerter i skuldre

Jeg går i kategorien som mange af i andre, meget glad og tilfreds for de behandlinger jeg har fået indtil nu. Har også bestilt 5 stk og allerede efter 1 behandling havde min skulder det 80% bedre, noget som ingen andre behandlinger har formået at spotte � så yes yes hvor er det fantastisk. Ud over det så er Bilal som person meget empatisk og lyttende og (hvis man kan sige dette om en mand) � så bare et ualmindeligt sødt menneske � glæder mig allerede til næste gang �

Rikke – smerter i nakken
 

Jeg vil give bilal mine bedste anbefalinger. Jeg har to diskusprolaps i min nakke. Det har giver gener flere steder i kroppen. Der er efter 3 behandlinger løsnet meget op. Jeg har fået mere energi. Og spændinger i nakken og skulderen er løsnet op. Jeg har ikke så meget snurrende i fingerne. Som før. Det er efter kun 3 behandlinger. Jeg glæder mig til næste gang.

Helle – smerter i nakke og skuldre
 

Opsøgte Bilal i håb om at han kunne hjælpe mig af med mine spændinger i nakke og skuldre, som jeg har gået med alt for længe. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke forbedring.
Jeg er imponeret og begejstret over hans måde at behandle skader på. Kan på det varmeste anbefale Bilal 

Marianne

Her får man en super behandling. Bilal er dygtig, professionel, engageret og meget mere end det. Gamle skader og udfordringer bliver der arbejdet med, så det mærkes at der sker en forandring. Tak for det

Karina – allergi

Jeg kom til Bilal da jeg lider af birkeallergi og har krydsallergi på en del fødevarer. Det er uden for pollensæson nu, men allerede efter få behandlinger kan jeg mærke en forskel på krydsallergierne. Jeg kan spise fødevarer nu som tidligere kløede meget. Det er fantastisk! Tak.

Sanne – Nedsat funktion i arm og nakke,  samt daglige smerter

Jeg kan virkelig anbefale Bilal og hans behandlingsform. Jeg har længe haft problemer med min nakke bl.a. 2 diskusprolapser og følgerne heraf. Det har betydet daglige smerter og nedsat funktion af højre arm og hånd, samt en følelse af, at livet er sat på stand by.
Allerede efter 1 behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel – jeg var ikke længere så spændt og smerterne var aftaget væsentligt. Efter 2 behandlinger er jeg begyndt at kunne bruge min arm væsentlig mere end tidligere og uden væsentlige smerter.
Atmosfæren hos Bilal er utrolig behagelig og jeg føler mig tryg ved hans behandling. Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer og dermed også mange forskellige
behandlere. Man bliver i godt humør af at være hos Bilal – jeg gør i hvert fald. Jeg giver Bilal mine varmeste anbefalinger og jeg GLÆDER mig til min næste behandling, nu kan jeg nemlig se et lys for neden af tunnelen og håbet om at få mit liv tilbage
vokser. Tak er kun et fattigt ord.

Carina – dagligdags skavanker

Nu har jeg fået 3 behandlinger af Bilal – jeg har ikke styr på, hvad det er han kan (udover at han trykker på nogen punkter). Men jeg ved, at det han gør – det fungere � og det virker.

Jeg har i tidens løb fået mange forskellige behandlinger til at afhjælpe mine skavanker, men jeg havde aldrig i mit livs fantasi forestillet mig, at man blot ved at trykke på forskellige steder på kroppen og nogen nåle i ørene kunne blive fri for at bekymre sig om de skavanker, der er behandlet � Ingen smerter – det er jo fantastisk.

Selvfølgelig gør det lidt ondt mens behandlingen foregår – men ikke mere, end det er til at holde ud. Og det er helt klart det værd.

Jeg er fan �

Jeg kan klart anbefale Bilal, han er virkelig dygtig, og meget behagelig at arbejde sammen med.

Kim – vejrtrækningsproblemer

Kunne knapt trække vejret og hele min krop var anspændt. Men efter blot en times behandling kunne jeg bevæge mig og slappe af i kroppen. En virkelig dygtig mand

 

Anne – smerter i foden

Har i snart 1,5 – 2 år haft utrolig ondt i min ene fod. Har været ved egen læge, men hans svar var at det blot var en overbelastning ��

Min smerte var værst om morgen og især dagen efter sport. Faktisk lignede jeg en gammel dame hver morgen, når jeg stod ud af sengen. For havde utrolig meget smerte i foden, og humpede indtil min fod var “varmet” op.
Da jeg mødte Bilal, vidste jeg faktisk ikke helt hvad han kunne, men tænkte det kunne da ikke blive være end det var. Så jeg var lidt skeptisk da jeg mødte ham, men fandt hurtigt ud af at han er en Mirakelmand �.
Efter 1 konsultation var min smerte fuldstændig væk – ja du læste rigtigt. Har nu haft 2 konsultationer og smerten af stadig væk ���. Har endda været ude og løbe i dag – så jeg er glad.

Kan kun give Bilal min bedste anbefaling.

 

Gunnar

Sympatisk indlevende terapeut, som kan fjerne ømme overbelastninger over hele kroppen og som –
Uden at man fortæller ham det – kan se hvor ømhederne findes.
Bilal og Kirsten Buus er et fænomenalt makkerpar, som kan gøre hverdagen let.

Grethe

Jeg kan varmt anbefale Bilals behandlinger. Efter 4 behandlinger er der sket en markant forbedringer med gamle skavanker flere forskellige steder i kroppen. Jeg har tidligere prøvet andre behandlingsformer, som ikke har haft samme effekt, så 👍herfra.

 

Cindy – smerter og funktions nedsættelse i arm

Jeg har for 5-6 år siden fået et par større skader, som jeg har været til behandling og genoptræning med mange steder over flere år. Jeg fik at vide at jeg ikke skulle regne med at det blev bedre, men efter at have været hos Bilal er der nu væsentlig bedring, og jeg har genoprettet min bevægelighed i armen og er stoppet med smertestillende. FANTASTISK!

 

Jeannette

Meget behageligt atmosfære at komme i😊
Bilal er en meget dygtig og yderst kompetent behandler, og møder mennesker med stor værdighed🙏
Meget virksom behandling med stor dybde måde fysisk og psykisk.
Jeg giver Bilal mine bedste anbefalinger🙏

 

Charlotte – migræne og fibromyalgi

Bilal er så dygtig han har hjulpet mig meget efter brud på korsben, migræne og fibromyalgi.

 

Lillian – lændesmerter og musearm

Bilal er en utrolig god behandler. Har hjulpet mig med lændesmerter og musearm. Efter bare en behandling har der været lindring af smerterne.

 

Merian – Rygsmerter

Mine bedste anbefalinger af Bilal! 
Troede jeg havde prøvet ALT i håbet om at slippe for spændinger og smerter i ryggen, og skal gerne indrømme, det var med en vis portion skepsis, jeg bookede en behandling. Men her er noget, jeg virkelig kan mærke hjælper. Efter få gange har jeg kunnet mærke, at jeg har fået en bedre holdning, og de værste spændinger er aftaget. Det er min opfattelse, at Bilal lytter og mærker efter kroppens signaler og er mega skarp til at finde alle de ømme punkter. Jeg er fan!

 

Wanda

Kære Bilal
Jeg, som ellers i den grad er skeptiker overfor alternative behandlingsformer. Efter tre behandlinger hos dig, mærker jeg en tydelig forbedring, både fysisk, hvor spændinger bliver løst op, men også psyken har haft godt af det. Mere ro – mere optimisme – og mere energi. Fantastisk.
Kh Wanda

 

Pia

Jeg har kun været hos Bilal 2 gange, så det er klart at det jeg kommer med af problemer ikke helt er væk, jeg har jo gået med dem længe. Men jeg kan allerede mærke forandringer, og også på nogle områder som overrasker mig. Jeg sover meget bedre, maven har det bedre og jeg begynder at kunne synge igen.. Vildt! � Har jeg ikke kunnet i mange år. (Jeg siger ikke det lyder godt, men det er ikke Bilal´ skyld �) Selve behandlingen hos Bilal er en rigtig go oplevelse og kan kun anbefales. Han får en til at slappe af og føle sig godt tilpas..

 

Karen Margrethe – Søvnproblemer

Han har fået mig til at sove igen , har ikke sovet ordentlig i 30 år har tit slet ikke sovet en hel nat hvis jeg var heldig fik 3 timer med afbrydelser barer så dejlig 😊😊😊😊

 

Heli – Maveproblemer

Jeg er så tilfreds med mine behandlinger. Jeg fik for 13 år siden fjernet galdeblæren. Har ikke siden haft en mave der fungerer. Der er mange ting jeg ikke kan spise og drikke.
Kaffe og rødvin er nok det værste men æg og mælkeprodukter er også nogle ting som kan danne sten.
Siden jeg har begyndt mine behandlinger, har jeg haft afførring hver dag og på det sidste endda 2 gange om dagen, og det har været mørk og fast. Ikke hvid og tynd som det er når en anfald er på vej.
Og som en ekstra gevinst er min livvidde blevet mindre. Jeg tager imod alt hjælp. Kan varmt anbefale myoreflexterapi og akupunktur oveni.

 

Jens – Smerter i lænd og hofter

BS er en helt specielt oplevelse – jeg har døjet med mine hofter samt læn i rigtig mange år – ved ikke hvad han gør – men kan kun give BS min varmeste anbefaling.
BS gør en forskel ��

 

Katrine – Stress

Jeg startede med myoreflex og akupunktur behandlinger hos Bilal for ca. 1,5 mdr. siden, og jeg kan på det varmeste anbefale det! Jeg har tidligere været sygemeldt med stress, og er derfor stadig let-påvirkelig, men jeg kan mærke hvordan min grænse efterhånden rykkes – det er fantastisk at få lov at slappe så meget af i krop og sind. Bilal virker meget kompetent, og er enormt sympatisk – hans entusiasme og glæde for det han laver smitter også af  Mine bedste anbefalinger.

Birthe – Astma

Jeg har i mange år haft astma. Gennem de seneste 1½ år er den blevet til større og større gene for mig. Jeg fik anbefalet behandling hos Bilal, og det er det bedste råd, jeg længe har fået. Behandlingen hos Bilal har gjort, at jeg kan trække vejret normalt, og at jeg ikke længere er så træt så træt, som når astmaen driller. Samtidig er min allergi reduceret til næsten ingenting. Jeg kan kun anbefale behandling hos Bilal.

Søren – Hovedpine

Har en søn på 15 år som lider af kronisk hovedpine. Har gået ved Bilal i knap et par måneder, og det ser ud til at det har en meget positiv effekt på ham.

Jesper – Smerter i lænd

Jeg har været hos bilal for første gang,
Har haft en del problemer i min lænd, som gjorde jeg var blevet stiv og havde ondt.
Efter bare en behandling, kunne der mærkes en forskel.. bilal er os en meget behagelig og professionel person. Kan helt sikkert anbefale ham igen da jeg selv vil bruge ham igen

Lene – Skuldersmerter

Har haft skuldersmerter i mange år. Har fået behandlinger hos fysioterapeuter uden resultater. Bilal kan med myorefleks tage smerterne, nu får jeg forebyggende behandlinger efter behov og er smertefri.

Annette – Smerter i lænd

Jeg er opereret flere gange i lænden og har indtil nu oplevet smerter no stop. Bilal har i den grad løsnet op for mine smerter og jeg kan mærke fremgang hver gang jeg er afsted.

Margit – Stress og depression

Har i længere tid gået med stress og depression og kroppen er efterhånden så træt at jeg ikke længere har meget overskud � har i dag fået første behandling af Bilal og kan allerede mærke en forskel �
Glæder mig allerede til næste tid �
Det kan kun blive godt igen

Erik – Piskesmæld

Jeg har været til behandling hos Bilal ca. 10 gange nu og har tænkt mig at fortsætte så længe det er muligt, mest fordi det er den behandlings form jeg føler der har virket bedst, til trods for utallige behandlinger hos fysioterapeuter og kiropraktorer igennem de sidste 10 år.
Jeg har altid levet et aktivt liv med motocross, snowboard og skating, og da jeg fik sat et kunstig led i ryg søjlen nogenlunde samtidigt med et biluheld hvor jeg fik piskesmæld, troede jeg det var slut med at køre motocross. Samtidigt følte jeg mig gammel og slidt pga alder osv, jeg var ret deprimeret. Det ændrede sig i den grad, allerede efter første behandling hos Bilal. Uden at overdrive, gik jeg derfra med en fantastisk følelse i krop og sjæl, følte faktisk jeg var 10 år yngre. Jeg er begyndt at kører cross igen og føler mig stærk og smidig, det negative der holdte mig tilbage er fuldstændig væk. Det er selvfølgelig en process med flere behandlinger jeg skal igennem, men der er ingen tvivl, det bliver bedre for hver behandling.
Jeg er meget taknemlig for at have stiftet bekendskab med Myoreflex Terapi, og for at være i behandling hos Bilal, han er en dejlig mand, nem at slappe af hos, og man føler sig godt tilpas i hans selskab.
Jeg kan på det varmeste anbefale Myoreflex Terapi til alle, ikke bare de der har smerter i kroppen, men alle. Det er virkeligt godt.

Fleur

Bilal er en utrolig dygtig behandler. Han har stor faglig viden og forklarer, hvad han gør, mens han gør det  Behandlingen er meget effektiv. Og så er han simpelthen så sød 

Charmaine

A fantastic therapist second-to-none who has a big heart and an empathetic nature.

I highly recommend Bilal for his passion in wanting to help people and in going the extra mile.

I am finally living for the first time in my life with no more physical or emotional pain. I never want to stop Myoreflex treatments because I want to stay this way always.

Thomas – Nakke, skulder, ryg-smerter

Havde længe hørt, at Bilal kunne noget særligt. Men da jeg i vinters faldt ned af en isglat trappe og efterfølgende var øm over alt, besluttede jeg mig for, at booke min første behandling.
Bilal formåede at finde samtlige skavanker og fik dem behandlet. Selvom det gjorde ondt, var det aldrig ubehageligt – faktisk dejligt, når jeg huskede at trække vejret dybt gennem næsen.
Jeg havde brug for mere end én behandling, men kunne allerede mærke en stor forskel efter den første. Jeg kunne gå uden smerter, stige ind og ud af bilen osv.
Fik i alt 5 behandlinger, men så fik vi også styr på min “kontor”-ryg, nakke og skuldersmerter og, underligt nok, en del stress i kroppen som åbentbart kan lindres ved at trykke på maven..
STOR anbefaling herfra!

Peter

As a Holistic Healer myself and new to Denmark it was great for me to find Bilal. I have found him to to be both highly intuitive and sensitive in his treatment,and that his knowledge of what he does creates profound effects on both the physical body and the emotional body and the correlation between them in releasing both physical and emotional pain which work in relation to each other. And so far after two treatments look forward to continue working with him as I have experienced some amazing emotional breakthroughs and a large improvement in my physical body

Kristine

Jeg kan på det varmeste anbefale Bilal. Han er en yderst kompetent behandler og helt igennem godt menneske, jeg er meget heldig med at have i mit liv, både som behandler og ven

Anders

Jeg har haft mange skavanker gennem livet, og har haft utroligt mange muskelspændinger i kroppen, der gennem perioder har gjort det meget svært for mig at slappe af, samt at præstere på grønsværen. Har prøvet mange forskellige terapeuter for at løsne op i muskler og led, men uden det store held. Så vente jeg forbi Bilal, og kunne fra første behandling mærke forandring. Efter nogle behandlinger har han løsnet op i mine mange muskelspændinger og jeg føler mig mere afslappet, og kan bedre præstere til fodbold. Jeg vil helt klart anbefale behandling hos Bilal!

Camilla – Hoftesmerter og hoste

Er rigtig glad for bilals behandlinger �

Han hjælper en af med både hoste og smerter � Har døjet med min hofte siden min søns fødsel for 1/5 år siden, og det virker bare super

Christopher – Rygestop og rygsmerter

Jeg havde været ryger i 10 år, og havde forgæves forsøgt adskillige rygestop metoder, da jeg fik min første behandling ved Bilal mod rygestop. Efter 1. Behandling var det allerede en stor hjælpe til at blive røgfri – det er nu 2,5 år siden jeg sidst har røget. 

Sidenhen har han efterhånden behandlet min ryg en del gange, hver gang med et lige godt resultat. 
De bedste anbefalinger herfra

Preben – Nakkesmerter

Jeg er heldig. Heldig at have prøvet Bilal’s myoreflex-terapi. Det er helt fantastisk hvad hans kyndige hænder og rolige fingre kan finde og løsne af spændinger i kroppen. Bor i KBH, men overvejer at snuppe en tur til Jylland af og til for at få løsnet nakken. Kan stærkt anbefale dette 

Anders – Nakkesmerter

Har gået ved bilal i over et år pga af skade i nakke der fulgte ryg og skuldre smerte med, det meste er væk men kommer dog stadig til behandling engang imellem lige og få løsnet op, man er i gode hænder og han er et rart menneske at være ved, god vind herfra 

Nikita

Bilal er super dygtig. Han har behandlingens kunst i sine fingre, som de færreste andre. Han er behagelig og dybt fokuseret under sine behandlinger, og han kan anbefales på det varmeste, mod de største såvel som mindste gener.

Tinne – Migræne

Bilal er en utrolig dygtig og empatisk behandler. Jeg havde migræne, som han i løbet af en behandling fjernede.
Kan kun anbefale hans behandling.

Gabriella

Bilal er meget dygtig alternativ behandler. Jeg havde meget stærke smerter – kunne ikke bevæge mig uden hjælp. Jeg fik 2 myoreflex-behandlinger fra Bilal, og allerede efter første behandlingen mine smerter er næsten væk. 
Jeg kan varme anbefale ham til alle!

Malene

Bilal er et naturtalent. Samtidig er han yderst professionel, rolig, behagelig og kompetent. Jeg har haft stor glæde af behandlingerne

Lone

Behagelig og professionel behandling.

Pernille

Meget professionel behandler, med stor viden. Utrolig imødekommende og rolig, så man føler sig hurtigt tryk og i gode hænder.

Heidi – Nakke og skuldersmerter

“Jeg har i mange år døjet med muskelspændinger i nakken og skuldrene. I marts 2017 fik jeg konstateret 3 diskusprolapser samt udtalt slidgigt i min nakke. Jeg fortsatte med at arbejde og kunne holde smerterne nede ved regelmæssige øvelser til nakke og skuldre. Men efter sommerferien i år gik det ned af bakke og for 4 uger siden vågnede jeg en morgen og kunne ikke dreje hovedet til venstre og mine skuldre sad forskudt for hinanden og jeg havde voldsomme smerter. En ny MR scanning viste at jeg stadig havde 3 diskus prolapser og slidgigt….Jeg var mega frustreret og anede ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg fandt tilfældigvis Bilal på FB og tænkte at det måtte jeg prøve. Efter 1. behandling havde jeg det rigtig dårligt dagen efter men jeg kunne dreje hovedet igen. Jeg har fået 4 behandlinger indtil videre og hver gang har jeg kunne mærke en forandring. Hver behandling gør virkelig en forskel. Bilal er den mest sympatiske og rare behandler jeg nogensinde har mødt. Han er hamrende dygtig og fortjener de bedste anbefalinger😊