Information til dig der har bestilt en tid.

Det er en stor ting at vælge behandler, så først og fremmest tak for din tillid. Vi lover vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig videre, så du kan få færre smerter, mere energi og overskud. For at du får det bedste forløb har vi samlet alt information vedr. behandlingerne her.

Det er en længere smørre – men du må endelig ikke springe over det, da det er udgangspunktet for at vi har en fælles forståelse, som vi skal bruge for at få dig i mål med dine smerter.

Vores værdier – Når du kommer til vores klinik

Er det for os, altafgørende at der er tillid og respekt imellem os. Vi tror ganske enkelt at tillid og respekt er to fundamentale byggesten, for at kunne skabe et rum (fysisk og mentalt) hvor din krop kan samarbejde.

Vi ønsker en transparent klinik, hvor vi kan have en glidende overgang imellem privatliv og arbejdsliv. Dette tror vi skaber grobund for, at vi kan være autentiske versioner af os selv – med empati, rummelighed og nærvær for det enkelte menneskes liv og udfordringer.  Derfor forventer vi:

 • At du kommer til dine tider som aftalt
 • At du overholder vores afbudspolitik, hvis du ikke har mulighed for at komme til din tid
 • At du har tillid og udviser respekt til vores faglighed og os som mennesker
 • At du er en autentisk version af dig selv
 • At du snakker pænt til os

Hvis ovenstående ikke kan overholdes, forbeholder vi os retten til at afbryde samarbejdet.

Afbudspolitik

Ved afbud senere end 24 timer inden din behandlings start afregnes 50% af behandlingens pris, ved afbud senere end 4 timer (eller udeblivelse) inden din tid afregnes 100% af behandlingens pris.

Afbud modtages kun på Facebook samt på tlf: 60 55 03 24 (også sms)

Afbuds politikken gælder uanset årsag til afbud. Hvis afbudspolitikken ikke overholdes forbeholder vi os retten til at afbryde samarbejdet.

 

Forestil dig overbelastning som et glas vand

Vi plejer at sammenligne overlastnings-processen, der ofte giver smerter i kroppen, med et glas vand. Forestil dig at du fødes med et tomt glas. Hvor stort glasset er kommer an på din genetik. Nogle er født med et stort glas, andre med et lille glas.

Alt hvad du gør og oplever i livet, koster dig et antal dråber af vand der fyldes i glasset. At gå ind og ud af en bil, koster få dråber vand, at falde ned fra en stige koster mange dråber vand.

Så længe glasset ikke er fyldt, er der stadig måder kroppen kan kompenserer sig ud af udfordringerne på. Hvis man fx slår højre ben, vil man automatisk bruge venstre ben til at kompenserer med, for at skåne det højre ben.

Igennem livet bliver glasset mere og mere fyldt. Hvor hurtigt glasset bliver fyldt afhænger af hvor stort ens glas er og hvor meget man gør for at hælde vand af glasset i hverdagen.

Når glasset er fyldt er der ikke flere kompensationsmuligheder i kroppen og kroppen “låser”, går i flugt tilstand og man får ondt.

Derfor er det sjældent smerter kommer ud af det blå, selvom det ofte opleves sådan – ofte bemærker man kun den sidste dråbe. Ofte har man mærket små gener over en længere perioder, ikke større gener end at man har kunne abstraherer fra det, fx har man mærket en skulder der har gjort ondt engang imellem, men så er smerten forsvundet igen.

Kroppen har “fikset” udfordringen/smerten selv, indtil den ikke kunne fikse det mere. Dette sker når kroppens ressourcer er opbrugt og hele systemet er gået i “udu”. Glasset er fyldt, og nu skal der kun en meget lille dråbe til at bægeret flyder over og man har det der føles som kronisk ondt.

Hvordan ser et forløb typisk ud?

Vi ser typisk at et forløb, forløber i 3 eller 4 faser, som du ser her til ovenfor.

Fase 1 “Den sidste dråbe”: Livets vandhane, alle de ting du gør på daglig basis, putter dråber af vand i glasset. Her er det vigtigt at være bevidst om, at der er noget i det liv du lever lige nu, der har overbelastet din krop over tid.

I denne perioden op til den sidste dråbe, har man ofte haft ondt i en periode, hvor man gradvist har mærket hvordan ens energi, overskud, humør og hverdag bliver mere og mere påvirket af smerterne.

En, ofte lille, hændelse sender den sidste dråbe i glasset, der nu er overfyldt. Man tænker “NU skal der gøres noget” og man begynder at afsøge forskellige behandlingsmuligheder.

Fase 2 “Opstart af behandling”: Man starter i behandling, i dette tilfælde hos Bilal. Forestil dig, at i hver behandling hos Bilal hælder han lidt vand af glasset. Du prøver 3-4 behandlinger fordelt over ca. 14 dage og mærker om det giver en effekt, og beslutter om du ønsker at stoppe eller forsætte forløbet hos Bilal.

Fase 3 “Bedring – Hvad så nu?”: Forestil dig at man vælger at forsætte i forløbet, og man begynder at få det bedre. Her ser vi, at der er en stor farer for at man tænker “nu er jeg fikset, nu kan jeg vende tilbage til mit liv som det var før” og går tilbage til det “gamle liv”/gamle vaner.

Men er det er vigtigt at vide, at hvis man ingen ændringer laver i sit liv, så er det et spørgsmål om tid før smerterne kommer igen, og både frustration og forløb starter forfra.

Fase 4 “Smertehåndtering – Nye bevidste vaner”: Derfor anbefaler vi, at man i stedet,  går videre til fase 4 hvor man begynder at arbejde mere bevidst med sine vaner. Langsomt begynder man at implementeret nye vaner hvor man løbende hælder vand af glasset.

Ofte frygter folk i denne fase at de skal give afkald på alle de ting de nød i det “gamle liv” (fx sport), dette er på ingen måde nødvendigt – opgaven er at tilpasse de nye vaner til det liv du ønsker at leve – og det kan vi hjælpe dig med. Så du kan bevarer din livskvalitet – og passe på din krop samtidigt.

Sådan foregår behandlingen

Bilal har en baggrund i Posturlogi, Akupunktur, Cupping, Guasha, Myoreflexterapi, Advanced Myofascial technics og Scarteraphy. Igennem disse perspektiver observeres kroppen, og dette sammenholdes med din oplevelse af din krops funktion. Din erfaring og oplevelse af din krop, og er altafgørende for at vi kan få guidet din krop i en ny retning.

Derfra vurderes hvilken behandling, der vil være bedst for dig. Din behandling er altid tilpasset dig og derfor er der ingen behandlinger eller forløb ens. Fx er det ikke altid at Bilal bruger nåle. Derfor er ubehag ved nåle ikke er en hindring for behandling hos Bilal. Vi opfatter behandlingerne som et samarbejde imellem os, hvor vi sammen arbejder på at få din krop tilbage i balance. Dette opnår vi bedst når du er tryg.

Når du kommer til behandlingen, skal du afklæde dig, men beholde undertøjet på. Du får et lagen til at dække dig med. Du skal være forbedret på, at det ikke er massage og at det kan gøre ondt. Det er dog ikke alle der føler det gør ondt.

Undervejs i behandlingen vil Bilal spørge, hvor ondt det gør på en skala fra 1-10 og her er det vigtigt, at du fortæller ham, hvis det gør mere ondt end 7-8, da det ellers kan gøre dine smerter værre efterfølgende.

Smerter er meget individuelt, og det er meget forskelligt, hvor meget der skal til, før at man synes, det gør ondt. Det skal ikke gøre så ondt, at du ikke kan holde det ud. Det er kun dig, der kan mærke hvor grænsen går imellem ”godt ondt” og ”for meget ondt”.

Vi har med tiden erfaret, at mange klienter kan blive følelsesmæssigt påvirket under behandlingen. Der kan komme undertrykte følelser op, som man havde gemt langt væk og man ikke har lyst til at dele med andre. Derfor anbefaler vi, at du kommer til behandlingen alene. Vi har naturligvis tavshedspligt.

Dagene efter behandlingen

Husk at slappe af i dagene efter behandlingen, så din krop får de bedste helings betingelser. Det er også vigtigt, at du drikker vand når du er tørstig i dagene efter behandlingen, da din krop vil forsøge at afstøde affaldsstoffer fra kroppen bla. igennem urinen.

Hvis du ikke drikker nok vand, kan der opstå hovedpine. Kvalme i dagene efter behandlingen er også helt normalt. Du kan også opleve stor ømhed, både hvor Bilal har behandlet, men også i muskler du ikke umiddelbart tænker, at han har berørt. Smerterne kan også i en periode føles værre end inden du fik behandlingen. Der kan komme blå mærker hvor nålene/cupperne har siddet, hvor Bilal har trykket eller brugt guasha, dette er ikke farligt. Nogle gange giver cupperne vabler, dette er heller ikke farligt. Du kan opleve dit humør er anderledes end normalt. Du kan fx blive grådlabil, irriteret eller træt dette er alt sammen helt normalt.

Hvis du bliver i tvivl om dine eftervirkninger er normale eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvis forløbet ikke går som vi forventer, vil vi altid videre henvise dig til andre faggrupper vi tænker kan hjælpe dig videre.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hvor mange behandlinger du skal have, afhænger af mange forskellige faktorer.

 • Hvad det er for nogle smerter
 • Hvor længe smerterne har været der, jo længere smerterne har været der, jo længere forløb skal man generelt forvente
 • Din alder og fysiske form, jo yngre og bedre form man er, jo hurtigere går forløbet ofte
 • Hvad årsagen til smerterne er
 • Hvor meget man “hælder” i glasset i mellem behandlingerne
 • Hvor meget man gør for at “hælde af” glasset imellem behandlingerne

Som udgangspunkt anbefaler vi altid 3-5 behandlinger til start, fordelt over ca. 14 dage. Dette ganske enkelt, fordi det er vores erfaring at det giver de bedste resultater. Nogle klienter vil vi anbefale færre eller flere behandlinger til start, eller et anderledes interval, dette er altid med udgangspunkt i dig, din historik og vores erfaring.

Nogle klienter har stor effekt med det samme, andre klienter har lille eller ingen effekt efter nogle behandlinger. Der er mange faktorer på spil både i behandlingen og ikke mindst imellem behandlingerne. Hvis du fx får behandling, men går direkte ud og overbelaster kroppen igen (hælder mange dråber vand i glasset), så bliver processen langsommere.

Vi har aldrig haft 2 ens forløb, og forløbene kan derfor være ligeså forskellig som symptomerne. Efter 3-5 behandlinger, tager vi en status på hvordan din krop har reageret på behandlingerne og om vi skal forsætte behandlingerne.

Bilal vurderer hele tiden hvor længe han tænker der skal gå imellem behandlingerne, og udvider hele tiden intervallet ud fra hvordan du oplever din krop og hvordan Bilal oplever din krops tilstand. Typisk vil behandlingerne ligge med kort interval til start, og bredes længere og længere ud. Det er vigtigt at de anbefalede intervaller overholdes, ellers vil dette kunne ses på effekten af forløbet.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Første behandling ca. 60 min + ligge tid (ca. 20-30 min)

Efterfølgende behandling ca. 45 min + ligge tid (ca. 20-30 min)

Lang behandling ca. 75 min + ligge tid (ca. 20-30 min)

Vedligeholds behandling ca. 20 min + ligge tid (ca.15-20 min)

 

Samtykkeerklæring med helbreds oplysninger

Hvis du endnu ikke har været til behandling skal du udfylde en samtykkeerklæring med dine helbreds oplysninger som du skal sende tilbage på sikker mail. I bekræftelsen af din første tid, er spørgeskemaet tilføjet, og der er et link til vores sikkermail. Husk at udfylde samtykkeerklæringen så fyldestgørende som du kan, så vi kan sikre dig det bedste forløb.

 I samtykkeerklæringen vil vi spørge dig til hvilke gener du ønsker behandling for, hvordan generne er opstået, om tidligere skader og sygdomme mv. Her er det vigtigt at du oplyser om alt du kender til af nuværende og gamle skader/sygdomme/gener både for din fysiske krop og dit mentale sind.

Da vi arbejder ud fra et syn om at kroppen lagrer alt hvad den gennemgår i livet og at krop og sind hænger sammen, er selv gamle skader/traumatiske oplevelser relevante for os at være oplyst om, for at kunne give dig den bedste behandling. Mærk efter hvordan du føler du vil få det bedste forløb.

Betaling

Der afregnes lige efter behandlingen, enten kontant eller på mobilepay.

 

Lagen og håndklæde

Du skal ikke medbringe håndklæde eller lagen. Disse bliver af hygiejneårsager skiftet efter hver klient.

 

Sygeforsikring Danmark og private sundheds forsikringer

Nogle private sundheds forsikringer yder tilskud til din behandling. Der afregnes dog altid direkte med dig, i forbindelse med din behandling. Vi sender dig en kvittering på e-mail, som dokumentation for behandlingen til din sundhedsforsikring. Herefter sender du selv kvitteringerne til din sundhedsforsikring for refusion.  Nogle sundhedsforsikringer ønsker specifikation af behandlingerne samt status på din problemstilling, dette afsætter vi 45 min til 700 kr. som også afregnes direkte med dig.

Vi indberetter gerne dine behandlinger hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark. Husk at tjekke hvorvidt indberetningerne, stemmer overens med dine oplysninger og kontakt os ved evt. fejl.

 

Akutte behandlinger

Ved akut behov for behandling, eller ønske om behandling uden for normal åbnings tid (hverdage 06-16) afregnes dobbelttakst.

Har du behov for akut behandling kan du kontakte os på Facebook eller Tlf: 60 55 03 24. Det er her vigtigt at give udtryk for at du har behov for akut behandling, så vi kan kontakte dig hurtigt igen.

Kontakt

Du kan komme i kontakt med os via. telefon nr. 60 55 03 24, via mail: info@bilalshalhoub.com eller på Facebook: Holistisk smertebehandler Bilal Shalhoub 

Du er altid velkommen til at ringe på 60 55 03 24 – hvis vi ikke tager den, indtal en besked (husk at oplys dit telefon nummer så vi kan ringe tilbage). Vi svarer så vidt muligt på mails, SMS og beskeder på Facebook i løbet af dagen.

Vi besvarer oftest henvendelser inden for få timer. Hvis der mod forventning skulle gå mere end 12 timer efter du har kontaktet os, og du endnu ikke har hørt fra os, forsøg venligst at kontakte os ved en af de andre metoder, da elektronikken indimellem driller.

Da Bilals kalender ofte bliver meget hurtigt fyldt ud, anbefaler vi at du booker tider frem i tiden, dette for at sikre at du får det bedste behandlingsforløb. Du kan booke tider direkte fra vores hjemmeside under “Book tid” eller igennem os.

Når du har booket en tid, vil du altid modtage en bekræftelse på tiden på mail. Altid husk at tjekke om bekræftelsen stemmer overens med det aftalte, vi er nemlig kun mennesker og fejl kan ske. Kontakt os hurtigst muligt ved fejl.

Du modtager påmindelse om din behandling 24 timer inden din tid.

Selvom vi bestræber os på at overholde tiderne, arbejder vi med mennesker og det sker derfor indimellem at vi er forsinket. Selvom vi er forsinket, har vi ikke glemt dig og beder dig vente til vi henter dig.

Venteliste

Giv gerne besked hvis du ønsker at være på venteliste til en tid en bestemt dag/ et bestemt tidspunkt.

Ved afbud mindre end 48 timer inden behandlingens start postes tiden også på Facebook hvor det også vil være først til mølle.

For at være sikker på at se ledige tider, kan du på vores Facebook side trykke på de tre “…” øverst på siden, her skal du trykke på “følger” og trykke på “se først”, så vil opslag fra vores side fremover være øverst i dine nyheder. Hvis du har problemer med at indstille dette, er du velkommen til at kontakte os.

Klippe-kort (5 og 10 turs kort) samt gavekort

Ved køb af 5 turs kort gives 10 % rabat, ved køb af 10 turs kort gives 15 % rabat.

Klippekortene købes forud, og kan ikke bruges tilbage i tiden. Der gives ikke penge retur for klippekort eller gavekort hvis du ikke ønsker at forsætte. Klippekortene er personlige, og kan derfor kun bruges af dig. Klippekort er gyldige 1 år fra købsdato. Klippekort købes specifikt på enten almindelig eller dobbelt behandling. Hvis der ønskes ekstra tid, men ønskes at betale med klippekort afregnes differencen på dagen for behandlingen. Klippekort til almindelige behandlinger kan også bruges til 1-1 smertehåndterings sessioner.

Gavekort og klippekort har gyldighed 1 år fra købsdato.

 

 


Hov – lad os da lige præsenterer os selv

Hej! Jeg hedder Bilal og er din behandler

Jeg er 34 år og har de seneste 10 år specialiseret mig i holistisk smertebehandling, igennem forskellige behandlingsteknikker fra hele verdenen.  Jeg rejser stadig rundt for videreuddanne mig, og forfine mine teknikker.

Jeg har altid (og har stadig) kæmpe interesse i kroppen, og arbejdede bla. som personlig træner før jeg blev behandler.

Jeg tror på at du kender din krop allerbedst – din viden er uvurderlig og er baggrunden for hvordan jeg skræddersyr din behandling. Hos mig vil behandlingen altid følge din krop, når kroppen forandres – så forandres behandlingen.

Hej! Jeg hedder Nanett. Jeg er din smertehåndteringscoach og praktiske blæksprutte

Måske har vi allerede snakket sammen i telefonen, via mail eller Facebook?

Jeg er 35 år og er oprindeligt sygeplejerske. Jeg har de seneste 4 år rejst forskellige steder hen i verden og taget mere end 1000 timers undervisninger i avanceret anatomi og fysiologi, selvafspænding, udstrækning samt vanecoaching, som jeg bruger til at give vores klienter det bedste fundament, for at skabe gode nye vaner i deres hverdag.

Efter at have været en uofficiel del af klinikken sidste starten, besluttede vi for 3 år siden at jeg også skulle være fuldtid her i klinikken med Bilal. Hver dag snakker jeg med mennesker der står det mest frustrerende sted i deres liv, hvor smerterne har taget energien og overskuddet fra dem.

Ps. Det er også mig du skal snakke med om alt det praktiske vedr. forsikringer, kvitteringer, bookinger mv.

Andre spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål før eller efter behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte os enten på mail info@bilalshalhoub.com, Facebook eller på tlf: 60 55 03 24.