Stress er et effektiv redskab vi kan benytte os af at kortere perioder. Kroppen kan bruge stresshormonerne til at yde ekstra i en kort periode, men bliver der hevet på stress-ressourcerne over en længere periode, brænder man lige pludselig ud. Ofte opdager man det ikke selv, før ressourcerne er brugt op.

Ofte oplever man flere af følgende symptomer: træthed, følelsesudsving, hovedpine, ondt generelt i kroppen, udmattelse, svært ved at tænke klart, svært ved at sove, trykken for brystet og vejrtrækningsproblemer/hyperventilation. Hele kroppen er på overarbejde, og symptomerne kan varierer meget.

Målet med behandlingen er at få ro tilbage i kroppen, da krop og sind påvirker hinanden. Når kroppen kan slappe af, kan sindet bedre få ro. Når man ikke har ondt i kroppen, kan man lettere overskue at lave de ændringer der skal til i livet, så man passer på sig selv, også når man er på den anden side af sin stress tilstand.

Smerter er en subjektiv oplevelse, og det er meget forskelligt hvilke smerter vi kan hjælpe med. Ring til os på 60 55 03 24 så får du en gratis vurdering af om Bilal også kan hjælpe dig videre.

Jeg har fået mere energi, mindre stress og mere ro i kroppen. Efter en arbejdsulykke for 20 år siden, lever jeg med store daglige smerter, disse er nu blevet mindre, efter få behandlinger. Jeg kan klart anbefale Bilals behandlinger

Bo

Læs flere anmeldelser af behandlingerne her