Som udgangspunkt ser vi tre forskellige indledende forløb ved skuldersmerter

1. Skuldersmerter opstået i forbindelse med et større traume.

Hvis dine smerter er opstået efter et traume (fald, ulykke mv.) skal du konsulterer din læge før du kan få behandling

2. Skuldersmerter opstået over længere tid, hvor det gradvist er blevet værre.

Skuldersmerter kan også komme af et ensartet bevægemønster, fordi du bruger den samme stilling mange gange over tid. Ofte har man mærket til skuldersmerterne i mindre grad flere gange før, men pludselig har man oplevelsen af at smerterne ikke vil gå væk igen. Ofte varierer smerterne i intensitet enten i løbet af dagen eller i sammenhæng med ens aktivitets niveau.

3. Skuldersmerter der pludselig er kommet, uden at man ser nogen umiddelbar forbindelse.

Skuldersmerter kan også opstå “ud af det blå”, disse smerter har ofte lagt latent i kroppen over en længere periode, hvor det så er den berømte sidste dråbe der får bægeret til at flyde over.

Kompensationer

Når vi får ondt (uanset årsag) vil kroppen forsøge at beskytte skaden bedst muligt ved at kompensere med andre kropsdele. Når kapaciteten i de andre kropsdele er opbrugt, vil smerterne ofte forværres, fordi der ikke er flere kompensationsmønster at bruge, for at komme ud af smerten. Med tiden kan det blive meget svært at vurderer om det er den egentlige “skade” eller kompensationerne der giver flest smerter. Dvs. at mange smerter kan behandles, også selvom der ligger en diagnose. Det vil være forskelligt hvor stor en virkning man vil have af behandlingerne, afhængig af om det er “skaden” eller kompensationer der er årsagen til smerten.

Udstråling

Skuldersmerter kan ofte give udstrålinger op i nakken, nogle gange helt op i baghovedet, ned i armen, ned på ryggen eller om på kravebenet. Skuldersmerter kan også give hovedpine i varierende grad.

Smerter er en subjektiv oplevelse, og det er meget forskelligt hvilke smerter vi kan hjælpe med. Ring til os på 60 55 03 24 så får du en gratis vurdering af, om Bilal også kan hjælpe dig videre.

Jeg havde så ondt, at jeg kunne ikke stå, sidde, ligge, tage tøj på eller komme ind i bilen så jeg kunne komme til lægen. Helt bogstaveligt var det de værste smerter jeg nogensinde har haft i mit liv. Min læge udskrev meget stærke smertestillende piller, hvilket var den eneste grund til at jeg overhovedet kunne komme ind i bilen, for at komme til en akut behandling hos Bilal

Jeg blev lindret, ikke kun fra de store smerter – men så jeg kunne slappe af, arbejde og føle mig som et menneske igen – også fik jeg 70 %, 80 %, 90 % af min skulderfunktion igen. I løbet af de sidste par uger, er det forsat gået fremad og selvom jeg stadig føler jeg skal være forsigtig, så føles det som Min skulder igen – Min krop igen – uden smerter.

Kashmiri

Læs flere anmeldelser af behandlingerne her