Knæsmerter kan opstå af mange forskellige årsager fx

1. Knæsmerter opstået i forbindelse med et større traume. Hvis dine knæsmerter er opstået efter et traume (fald, ulykke mv) skal du konsulterer din læge før du kan få behandling.

2. Knæsmerter opstået over længere tid, hvor det gradvist er blevet værre. Knæsmerter kan også komme af et ensartet bevægemønster, fordi du bruger det samme bevægemønster mange gange over tid. Ofte har man mærket til smerterne i knæet i mindre grad flere gange før, men pludselig har man oplevelsen af at de ikke vil gå væk igen. Ofte varierer smerterne i intensitet i forbindelse med aktivitet. Mange oplever også at det kan være svært at komme op og stå efter man har siddet ned i længere tid.

3. Knæsmerter der pludselig er kommet, uden man ser nogen umiddelbar forbindelse.

Knæsmerter kan også opstå “ud af det blå”, disse smerter har ofte lagt latent i kroppen over en længere periode, hvor det så er den berømte sidste dråbe der gør at “det sidder fast”.

Kompensationer

Når vi får ondt (uanset årsag) vil kroppen forsøge at beskytte skaden bedst muligt ved at kompensere med andre kropsdele. Når kapaciteten i de andre kropsdele er opbrugt, vil smerterne ofte forværres, fordi der ikke er flere kompensationsmønster at bruge, for at komme ud af smerten. Med tiden kan det blive meget svært at vurderer om det er den egentlige “skade” eller kompensationerne der giver flest smerter. Dvs. at mange smerter kan behandles, også selvom der ligger en diagnose. Det vil være forskelligt hvor stor en virkning man vil have af behandlingerne, afhængig af om det er “skaden” eller kompensationer der er årsagen til smerten.

Smerter er en subjektiv oplevelse, og det er meget forskelligt hvilke smerter vi kan hjælpe med. Ring til os på 60 55 03 24 så får du en gratis vurdering af om Bilal også kan hjælpe dig videre.

Efter en overbelastningsskade har jeg haft smerter i knæet de seneste par år, som hverken fysioterapeuter, osteopat eller andre jeg har konsulteret, har kunnet finde forklaring og løsning på. Efter kun 1 behandling var smerter væsentlig aftaget og efter 3 behandlinger var funktionaliteten næsten normal i knæet og jeg har igen mulighed for (smertefrit) at lave de øvelser der kan styrke mit knæ fremadrettet. Varme anbefalinger herfra og ros til Bilal for en omhyggelig og professionel behandling.

Iben

Læs flere anmeldelser af behandlingerne her