Iskiassmerter er en betegnelse for at iskias (eller periformis) nerven sidder i klemme, der giver forstyrrelser ned i benet. Iskias smerter mærkes ofte i lænden med smerter ned i balden, samt udstråling ned i benet nogle gange helt ned i foden. Ofte er det fordi der sidder nogle muskler og klemmer ind på nerven der giver forstyrrelser ned i benet, dette kan løsnes ved behandling.

Iskias smerter kan komme af mange årsager, men ofte er det et ensartet bevægemønster der er udløseren. Det kan være man sidder ned mange timer om dagen i forbindelse med sit arbejde, eller dyrker meget sport hvor man bruger de samme bevægelser om og om igen.

Kompensationer

Når vi får ondt (uanset årsag) vil kroppen forsøge at beskytte skaden bedst muligt ved at kompensere med andre kropsdele. Når kapaciteten i de andre kropsdele er opbrugt, vil smerterne ofte forværres, fordi der ikke er flere kompensationsmønster at bruge, for at komme ud af smerten. Med tiden kan det blive meget svært at vurderer om det er den egentlige “skade” eller kompensationerne der giver flest smerter. Dvs. at mange smerter kan behandles, også selvom der ligger en diagnose. Det vil være forskelligt hvor stor en virkning man vil have af behandlingerne, afhængig af om det er “skaden” eller kompensationer der er årsagen til smerten.

Smerter er en subjektiv oplevelse, og det er meget forskelligt hvilke smerter vi kan hjælpe med. Ring til os på 60 55 03 24 så får du en gratis vurdering af om Bilal også kan hjælpe dig videre.

Jeg har haft en super god oplevelse hos Bilal. Da jeg startede hos Bilal var mit højreben følelsesløs da der var en klemt iskias nerve. Efter 1. behandling var følelsen tilbage og efter 4 behandlinger føler jeg mig 10 år yngre.

Erik

Læs flere anmeldelser af behandlingerne her