Vi arbejder også på daglig basis med: Træthed, søvnproblemer, fordøjelsesproblematikker, albuesmerter, brystsmerter (hvor andre årsager er udelukket), angst, kæbespændinger, underlivssmerter, menstruationssmerter, hoftesmerter, større skævheder i kroppen, skæve bevæge mønstrer, mobilitetsgener mv.

Vi har erfaring med behandlinger for mange forskellige symptomer med mange forskellige årsager, og kan efterhånden høre på symptomerne om der er sandsynlighed for at vi kan hjælpe. Vi oplever dog at vi selv bliver overraskede over hvad behandlingerne kan hjælpe med f.eks.:

  • Knoglebrud der ikke har ville gro sammen, er efter behandlingen begyndt at gro sammen.
  • Mineral/vitamin optag der ikke tidligere har været muligt, fungerer pludselig normalt igen.
  • Udtørrede slimhinder i forbindelse med overgangsalder, der bevare fugtigheden
  • Fordøjelses problemer i forbindelse med sygdom, der igangsættes igen.
  • Vægttab

Betyder det er at det altid virker på alle? Nej. For os er ovenstående eksempler på at kroppen ikke altid reagerer, som vi forventer. Hvilket giver en stor ydmyghed overfor at der stadig er mange ting vi ikke ved.

Vi kigger sjældent på din diagnose, men lytter på din egen oplevelse af dine gener som sammenholder med det vi objektivt kan observerer og mærke i din krop. Nogle gange virker behandlingerne på de gener man ønsker, nogle gange virker de på gener man ikke havde forventet virkning på, nogle gange begge dele og nogle gange når man ikke den virkning man ønsker.

Hvis du ønsker en gratis uforpligtende vurdering af om vi kan hjælpe dig af med lige præcis dine gener, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 60 55 03 24