RETREAT

Retreat Gambia

Tag med på udviklingsrejse der sætter varige aftryk i livet.

At tage til et fremmed land, et ukendt sted med fremmede medrejsende ryster vores krone og gør vores rødder solide og stærke. Det åbner vores hjerte og grounder os til vores naturlige væren. Vores naturlige væsen. I hengivenhed og tillid.

Få intense behandlinger af Bilal under palmerne på stranden med Atlanter havets brusen i baggrunden.  Behandlinger der stille regulerer det nervesystem som er så altid parat – opspændt og træt. Regulere dit nervesystemet tilbage til ægte væren og fjerner de fysiske skavanker der føles som kronisk indgroet.

Få autentiske lokale oplevelser der stille men stødt fjerner din frygt, udvider dit perspektiv på livet, lader dig fyldes op med tillid til dig selv og til dine omgivelser. Viser dig, at du kan mere end du tror. At igennem tilliden leves livet.

Mærk igennem yogaen hvordan du kan nulstille dit evige overaktive sind, som er så kodet i præstation, frygt og overlevelse. Oplev hvordan din krop kommunikere med dig hele tiden, og viser dig din indre sande vej – når du tillader dig at lytte med ægte nærvær.

I løbet af 10 dage mærker du hvordan din frygt langsomt forsvinder, hvordan tilliden til dig selv, din krop og dine omgivelser kommer tilbage. Hvordan dit nervesystem og dine skavanker finder fred. Du finder fred. Hvordan du stille finder tilbage til dig. Dine fødder solidt plantet på jorden. Føler dig fri og genfinder dig selv på ny. Fri til at være lige den du ønsker at være. Uden syn på fortid, eller fremtid. Blot syn på nuet.

Mærker glæden over de små ting. Solen i ansigtet, fødderne i sandet, lyden af sagte trommer, brisen i palmerne.  Fyldt op af barnlig forundring, tillid, glæde og dyb taknemmelighed for blot at opleve med alle sanser. Hjem rejser du med et sind fuld af uvurderlige minder, en krop fyldt til randen af kærlighed og en sjæl indhyllet i tillid til dig selv og universet

Tag med os på et selvkærligt Retreat

Tag med os til Bilals hjemland, Gambia i vestafrika – the smiling coast of Africa. Her mødes krop og sjæl. Få behandlinger på stranden med havets brusen i baggrunden, lokale oplevelser hvor alle sanser bliver stimuleret og tilliden vækket, blødt udstrækkende yoga for alle kroppe, samt ro og afslapning til bare at være. Udvid dit syn på livet og mærk du lever med alt det du består af.

Gambia

Gambia ligger i Vestafrika, og er Afrikas mindste land. Det ligger helt ud til Atlanterhavet og har lange smukke strande, osende kultur og er kendt for en gæstfri befolkning. Gambia er det perfekte sted at afholde selvkærligt Retreat. Gambianerne mestre netop dét at være, det smitter, og giver dem største grobund for heling indefra.

Læs mere om hvad tidligere deltagere har sagt om turen 

“Hvis man vil gøre noget godt for sig selv, så bør man tage med på denne tur. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid.” Deltager marts 2022