PRAKTISK INFORMATION

Praktisk information

Booking af tid:

Booking af tid kan både foregår via. telefon nr. 60 55 03 24, via mail: info@bilalshalhoub.com eller på Facebook: Myoreflexterapeut og Akupunktør Bilal Shalhoub

Da jeg behandler i løbet af dagen, svarer jeg kun på telefonen om aftenen. Derfor er det vigtigt, at du lægger en besked med dit telefonnummer, så jeg kan ringe tilbage. Jeg svarer så vidt muligt på mails, SMS og beskeder på Facebook i løbet af dagen.

Jeg besvarer oftest henvendelser inden for få timer. Hvis der mod forventning skulle gå mere end 12 timer efter du har kontaktet mig, og du endnu ikke har hørt fra mig, forsøg venligst at kontakte mig ved en af de andre metoder, da elektronikken indimellem driller.

Når du har booket en behandling, vil du altid modtage en bekræftelse på tiden på mail. Det er altid en god ide at tjekke om bekræftelsen stemmer overens med det aftalte, ellers kontakt mig gerne hurtigst muligt.

Du modtager påmindelse om din behandling 48 og 12 timer inden din behandling.

Lagen og håndklæde:

Du skal ikke medbringe håndklæde eller lagen. Disse bliver af hygiejneårsager skiftet efter hver klient.

Adresse:

Behandlingen foregår pr. 1/1 2020 igen på min hjemmeadresse i Struer, Grønningen 2. Da det er vores hjem, vil der på hverdage indtil kl.08.00 samt efter kl.15.00 være chance for at høre vores børn. Hvis du er meget sensitiv overfor lyde vil jeg derfor anbefale tider imellem kl. 08-15.00 hvor vores børn ikke er i huset.

Afbud til behandling:

Ved afbud senere end 24 timer inden behandlingens start afregnes 50% af behandlingens pris. Afbud modtages kun på Facebook samt på tlf: 60 55 03 24

Ved afbud senere end 4 timer inden behandlingens start, samt udeblivelse fra behandlingen afregnes behandlingens fulde pris. Ved udeblivelse af betaling af faktura, sendes det videre til vores inkasso samarbejdspartner efter 8 dage.

Venteliste

Alle på ventelisten får automatisk en mail, hvis der frigives tider i det ønskede tidsrum. Her er det først til mølle.

Ved afbud mindre end 48 timer inden behandlingens start postes tiden også på Facebook hvor det også vil være først til mølle. Dog har folk der allerede er i behandlingsforløb her fortrinsret.

For at være sikker på at se ledige tider (om max. 48 timer), kan du på min Facebook side trykke på de tre “…” øverst på siden, her skal du trykke på “følger” og trykke på “se først”, så vil opslag fra min side fremover være øverst i dine nyheder. Hvis du har problemer med at indstille dette, er du velkommen til at kontakte os.

Akutte behandlinger:

Ved akut behov for behandling, eller ønske om behandling uden for normal åbnings tid (hverdage 07-17) afregnes der dobbelt takst af behandlingens pris.

Har du behov for akut behandling kan du kontakte mig på Facebook eller Tlf: 60 55 03 24.

Rabat-kort (5 og 10 turs kort) samt gavekort:

Der gives ikke penge retur for rabatkort eller gavekort. Rabatkortene er personlige, og kan derfor kun bruges af dig. Rabatkort købes specifikt på enten 1, 1½ eller 2 timers behandlinger, men kan opgraderes efter behov.

Sygeforsikring Danmark og private sundheds forsikringer:

Nogle private sundheds forsikringer yder tilskud til din behandling. Der afregnes dog altid i forbindelse med din behandling. Jeg sender dig en kvittering på email, som dokumentation for behandlingen til din  sundhedsforsikring. Herefter sender du selv kvitteringerne til din sundhedsforsikring for refusion.

Jeg indberetter gerne dine behandlinger hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark. Husk derfor at udfylde og underskrive samtykkepapirene ved din første behandling, ellers kan jeg ikke indberette din behandling. Husk at tjekke hvorvidt indberetningerne, stemmer overens med dine oplysninger, og kontakt os ved evt. fejl.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Som udgangspunkt anbefaler jeg altid 3 behandlinger til start, med ca. en uges mellemrum. Dette grundet erfaring af at én behandling sjældent er nok, og at man opnår bedst resultater med et kort interval til start. De 3 behandlinger er et udgangspunkt, hvorefter du har en ide om hvordan din krop reagere på behandlingerne, og du kan herfra vurdere om du ønsker at gå videre med behandlingerne. Dette betyder ikke at der nødvendigvis at der er stor effekt på din problemstilling, men er blot et generaliseret udgangspunkt, med respekt for at alle kroppe og problemstillinger er forskellige. Processen er afhængig af mange forskellige faktorer, og der er aldrig to forløb der er ens. Derfor lover jeg aldrig noget, men kan dele mine tanker om hvad jeg tidligere har oplevet.

Jeg vurdere hele tiden hvor længe jeg tænker der skal gå imellem behandlingerne, og udvider hele tiden intervallet udfra hvordan jeg oplever din krop, samt spændinger, samt hvordan du oplever det. Typisk vil behandlingerne ligge med kort interval til start, og bredes længere og længere ud. Her er det vigtigt at du kontakter mig, hvis du begynder at kunne mærke symptomer igen, da det oftest er lettere at komme i bund med nye spændinger, i forhold til spændinger der er “set an” (og derfor er blevet større og mere komplekse, med flere kompensationer). Helt generelt er akutte smerter (efter fx et fald) ofte kortere forløb end smerter man har gået med i længere tid.

Sådan foregår behandlingen:

Jeg har en baggrund i posturlogi, akupunktur og myoreflexterapi. Igennem disse perspektiver observeres kroppen og dette sammenholdes med din oplevelse af din krops funktion. Derfra vurderes hvilken behandling der vil være bedst for dig. Din behandling er altid tilpasset dig og derfor er ingen behandlinger ens. Fx er det ikke altid at jeg bruger nåle. Derfor er ubehag ved nåle ikke er en hindring for behandling hos mig. Jeg opfatter behandlingerne som et samarbejde imellem os, hvor vi sammen arbejder på at få din krop tilbage i balance. Dette opnår vi bedst når du er tryg.

Når du kommer til behandlingen, skal du afklæde dig, men beholde undertøjet på. Du får et lagen til at dække dig med. Du skal være forbedret på, at det ikke er massage og at det kan gøre ondt. Det er dog ikke alle der føler det gør ondt. Undervejs i behandlingen vil jeg spørge, hvor ondt det gør på en skala fra 1-10 og her er det vigtigt, at du fortæller mig, hvis det gør mere ondt end 7-8, da det ellers kan give spændinger andre steder i kroppen eller gøre dine smerter værre efterfølgende. Smerter er meget individuelt, og det er meget forskelligt, hvor meget der skal til, før at man synes, det gør ondt. Det skal ikke gøre så ondt, at du ikke kan holde det ud, og det er kun dig, der kan mærke hvor grænser imellem ”godt ondt” og ”for meget ondt” går.

Behandlingen tager 1 time dette er inkl. af- og påklædning, betaling samt bookning af ny tid. Første behandling tager ca. 1 time og 15 min, da vi skal have klarlagt din oplevelse af smerterne/generne.

Jeg har med tiden erfaret, at mange patienter bliver følelsesmæssigt påvirket under behandlingen. Der kan komme ting op, som man havde gemt langt væk, som man ikke har lyst til at dele med andre. Derfor anbefaler jeg, at du kommer til behandlingen alene. Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Dagene efter behandlingen:

Husk at slappe af i dagene efter behandlingen, så din krop får de bedste helings betingelser. Det er også vigtigt, at du drikker meget vand i dagene efter behandlingen, da din krop vil forsøge at afstøde affaldsstoffer fra kroppen bla. igennem urinen. Hvis du ikke drikker nok vand, kan der opstå hovedpine. Kvalme i dagene efter behandlingen er også helt normalt. Du kan også opleve stor ømhed, både hvor jeg har behandlet, men også i muskler du ikke umiddelbart tænker, at jeg har berørt. Smerterne kan også i en periode føles værre end inden du fik behandlingen. Der kan komme blå mærker hvor nålene har siddet, eller hvor jeg har trykket, dette er ikke farligt. Ligeledes kan du opleve, at dit humør er anderledes end normalt. Du kan fx blive grådlabil, irriteret eller træt dette er alt sammen helt normalt.

Det er vigtigt at se behandlingerne som en proces, da det er sjældent at én behandling er nok. Det er meget forskelligt, hvordan folk reagerer på behandlingerne, og hvor hurtigt man får en effekt. Mange kan mærke en forskel efter første behandling, ved andre går flere behandlinger, før man føler der er en effekt. Det er en fordel, at man til start får sine behandlinger med max en uges interval, dette er for at sikre dig størst effekt af behandlingerne.

Hvis du bliver i tvivl om dine eftervirkninger er normale eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Andre spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål før eller efter behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte mig, enten på mail, Facebook eller på tlf: 60 55 03 24.

Husk. Jeg er også medlem af Praktiserende akupunktører og RAB godkendt. Medlemmer af sygeforsikring Danmark kan få tilskud til behandlingerne.