RETREAT

Retreat Gambia Marts 2020

En af kernestenene i mine behandlinger er at få slappet af efter behandlingerne, så kroppen får ro til at hele. En af udfordringerne i et dansk hverdags liv kan være at få slappet helt af efter behandlingerne.

Gambia ligger i Vestafrika, og er Afrikas mindste land. Det ligger helt ud til Atlanterhavet og har lange smukke strande, masser af kultur og er kendt for en gæstfri befolkning. Herudover er du garanteret sol i Gambia. Da jeg er fra Gambia, er dette et naturligt valg for at jeg kan dele en unik oplevelse med jer.

På retreatet vil der være mulighed for totalt afslapning i lækre omgivelser, samtidig med at man får set en bid af Afrika. I skal bo på et lille hyggeligt retreat i området Brufut, retreatet/hotellet ligger kun 10 min gå-afstand fra stranden, og ca. 15 min i bil fra “by-liv”.

Retreatet henvender sig til dem, der gerne vil have behandlinger, men samtidig trænger til at ”oplade”, komme væk fra hverdagen og få en unik oplevelse for livet. Da jeg selv er Gambianer, har jeg mulighed for at vise jer Gambia fra et mere lokalt synspunkt, og I kan føle jer i trygge hænder hos mig.

Retreatet finder sted d.20-27 marts 2020

Hvad indgår i prisen:

– Transport til og fra hotel.

– 7 dages ophold på lille retreat i Brufut (inkl. fan)

– 4 behandlinger hos mig

– Morgenmad

– 1 fælles bådtur på Gambia floden, med mad og drikke (halv dags tur.)

– Mulighed for at forlænge ferien på retreatet (hotel) 1 uge for 1500 kr. (pr. person)

Herudover vejleder jeg gerne både før, under og efter i bestilling af flybilletter, udflugter, spisesteder mv. hvis ønsket.

Early bird pris: 5.500,- (bestilling før 1 november 2019)

Pris: 6.500,-

Prisen er med udgangspunkt i 2 personer på værelset.
Ved bookning af Retreat betales 2000 kr. i Depositum. Obs! Der er kun 6 pladser. Kontakt mig endelig ved spørgsmål.

Udpluk af billedere fra området og hotellet