RETREAT

Retreat Gambia

Hvordan beskriver tidligere deltagere Retreatet?

* FANTASTISK * AUTENTISK * TOTAL AFSLAPNING * ANDERLEDES * SKØNT * BARE SUPER GODT * VELVÆRE * KÆMPE OPLEVELSE * SMIL * GLÆDE *  GÆSTFRIHED * PERSONLIGT *

100 % af de tidligere deltager vil anbefale turen til andre!

100 % tilfredshed med turen

100 % overensstemmelse mellem pris og oplevelse

100 % tilfredshed med oplevelserne under Retreatet

96 % tryghed ved landet og befolkningen

110 % tryghed ved mig som arrangør

100 % individuelle hensyn under hele turen

 

“Vi er klar til at kører til Billund igen. Kunne godt have brugt længere tid dernede.”

“Så gode behandlinger – har ikke døjet med ryggen siden.”

 “Først var jeg lidt utryg ved markedet – men det glemte jeg hurtigt!”

“Dejligt at bo lidt uden for det meget hektiske. Uden larm og trafik hele tiden. Oasen midt i det hele.”

Absolut været pengene værd!

 

Hvorfor har jeg valgt at lave et Retreat – også i Gambia?

En af kernestenene i mine behandlinger er at få slappet af efter behandlingerne, så kroppen får ro til at hele. En af udfordringerne i et dansk hverdags liv kan være at få slappet helt af efter behandlingerne.

Gambia ligger i Vestafrika, og er Afrikas mindste land. Det ligger helt ud til Atlanterhavet og har lange smukke strande, masser af kultur og er kendt for en gæstfri befolkning. Herudover er du garanteret sol i Gambia. Da jeg er fra Gambia, er dette et naturligt valg for at jeg kan dele en unik oplevelse med jer.

Retreatet henvender sig til dem, der gerne vil have behandlinger, men samtidig trænger til at ”oplade”, komme væk fra hverdagen og få en unik oplevelse for livet. Da jeg selv er Gambianer, har jeg mulighed for at vise jer Gambia fra et mere lokalt synspunkt, og I kan føle jer i trygge hænder hos mig.

 

Deltager A fortæller om turen: 

“Jeg havde sommerfugle og til tider en stor dromedar i maven af bare spænding og forventninger til hele turen. Jeg var spændt på behandlingerne, da jeg ikke havde prøvet det før. Glædede mig helt vildt til udflugterne og bare det at suge til sig. Det hele var bare så meget mere autentisk end jeg i virkeligheden havde forestillet mig.

Det har klart været den bedste ferie, jeg har været på. Der var bare så mange gode oplevelser og de stod nærmest i kø. Jeg har lært at komme ned i gear, nyde små simple ting i en ellers så travl hverdag.

Jeg lever højt på denne fantastiske tur og det vil jeg gøre længe fremover.

Det har været en hel fantastisk tur og I har bare været helt fantastiske at rejse med. Den glæde I har vist for jeres land, jeres gæstfrihed og væremåde, har bare smittet af og jeg har følt mig helt tryg i jeres lille rejseselskab. Jeg er meget glad for, at X spurgte om jeg ville med. “

Deltager B fortæller om turen: 

“Jeg har oplevet mange ting i forhold til Gambia, befolkning, kultur og natur, med meget lokale guider (Nanett og Bilal, men også Lamin) der hellere end gerne vil dele ud af det land, de uden tvivl holder utrolig meget af. Vi har fået en indsigt i landet som ingen anden guide ville have givet os. Det har været helt vild spændende at opleve Gambia, med lokale guider. Jeg er helt sikker på at en alm/charter rejse aldrig ville kunne give det samme.

At være afsted sammen med en god veninde og opleve Afrika som er helt nyt land for mig. Desuden var Fathala turen god, men jeg tror også vi var heldige at se mange dyr. Have tiden til at komme helt ned i gear og få noget sol på en ellers mørk årstid i Danmark. Den gode afveksling mellem oplevelser og afslapning. Ja jeg synes bare det hele var godt.

Jeg synes virkelig vi har oplevet mange spændende ting. Jeg er meget glad for vi valgt at købe turen til Fathala med. Den var virkelig også en oplevelse, og Lamin var bare så rar at tage på tur med. Jeg kan se på hans Facebook side at vi har mange oplevelser tilgode endnu 😊 I har været så gode til at tage individuelle hensyn undervejs. Der er blevet taget individuelle hensyn under hele turen.

Behandlingerne på stranden var i sig selv en kæmpe oplevelse. I har planlagt tingene så der var mest mulig velvære for os deltagere. Kun noget man drømmer om, at få behandling på en strand til bølgernes brusen.

Vi har boet meget lokalt og det bidrager også til at gøre turen meget speciel, at man ikke bare bor et sted hvor det er det ene hotel efter det andet. Det har været billigt at leve dernede, jeg var lidt nervøs for at vi ikke ville få brugt de penge vi havde vekslet, men det hjalp et par ture på markeder på 😊

Det er bare en fantastisk tur som er god for krop og sjæl og det er jeg sikker på at alle kan bruge.”

Deltager C fortæller om turen: 

“Vi er klar til at tage til Billund igen. Det har været en samlet pakke der har indeholdt lidt af hvert, tid til at slappe af, tage et spil kort, tage en middagssøvn, tidligt i seng, sent i seng, dejligt. Afslappende. Behandlingerne, gjorde virkelig meget, min ryg har ikke været så god i lang tid. Det er forbavsende. Hvis jeg stod op, før, eller havde siddet længe, gjorde det ondt, det gør det ikke mere. Vi lavede reklame allerede i lufthavnen.

Helt helt anderledes, alt var jo med i, når man tager på charterferie kan man bestille ture med en helt masse andre hvor man er i bus hele tiden. Det prøvede vi fx da vi var i Cairo og skulle se pyramider. Det her er meget bedre, det var ture hvor vi ikke er så mange og trives godt sammen, kan snakke og hygge, uden at sidde lårene af hinanden. Perfekt. På stranden passede vi også bare os selv, men fik også gode snakke med dem der boede på stranden. Vi gamle kan ikke klare det samme tempo som de unge, det har I taget 100 % hensyn til. Og det var bare dejligt at se hvor glade børne blev for så lidt, for fodbolden og en lille slikkepind. Livsbekræftende.

Jeg vil sige til alle at det virkelig er værd at prøve. En fantastisk anderledes skøn ferie.”

Deltager D fortæller om turen: 

“Jeg havde fornøjelsen af at rejse til Gambia, og havde det ikke været for Bilal og Nanett, så havde jeg slet slet ikke fået det fulde udbytte af min rejse.

Nanett og Bilal forstår at vise alle sider af Gambia frem, lige fra natur, til madmarkeder og mange andre kulturelle oplevelser. De viser “the real Gambian expirence” med rasta mænd og trommer på stranden og bådtur op og ned af The Gambia River 😉

Dyrelivet, menneskerne, oplevelserne, kulturchokket, maden osv osv, jeg kunne blive ved i evigheder med alle de oplevelser jeg fik i Gambia 🦜🐒🐊🦏🦒

Hele vejen igennem, viser og fortæller Nanett og Bilal alt hvad de kan, og man kan mærke deres begejstring, som smitter af og uanset hvad man ser, så er det en god oplevelse!

De forstår at gøre Gambia til mere end en rejsedestination, de gør Gambia til en oplevelse for livet! ☀️

Jeg vil anbefale ALLE der har muligheden, for at rejse med Bilal og Nanett, det er alle pengene værd og meget meget mere til! 🙏🏼”

Udpluk af billedere fra området, udflugter og hotellet