DIN BEHANDLING

Hvordan foregår en behandling?

Jeg har en baggrund i posturlogi, akupunktur og myoreflexterapi. Igennem disse perspektiver observeres kroppen og dette sammenholdes med din oplevelse af din krops funktion. Derfra vurderes hvilken behandling der vil være bedst for dig. Din behandling er altid tilpasset dig og derfor er ingen behandlinger ens. Fx er det ikke altid at jeg bruger nåle. Derfor er ubehag ved nåle ikke er en hindring for behandling hos mig. Jeg opfatter behandlingerne som et samarbejde imellem os, hvor vi sammen arbejder på at få din krop tilbage i balance. Dette opnår vi bedst når du er tryg.

Sådan foregår behandlingen:

Når du kommer til behandlingen, skal du afklæde dig, men beholde undertøjet på. Du får et lagen til at dække dig med. Du skal være forberedt på, at det ikke er massage og at det kan gøre ondt. Undervejs i behandlingen vil jeg spørge, hvor ondt det gør på en skala fra 1-10 og her er det vigtigt, at du fortæller mig, hvis det gør mere ondt end 7-8, da det ellers kan give spændinger andre steder i kroppen eller gøre dine smerter værre efterfølgende. Smerter er meget individuelt, og det er meget forskelligt, hvor meget der skal til, før at man synes, det gør ondt. Det skal ikke gøre så ondt, at du ikke kan holde det ud, og det er kun dig, der kan mærke hvor grænser imellem ”godt ondt” og ”for meget ondt” går.

Behandlingen tager 1 time dette er inkl. af- og påklædning, betaling samt bookning af ny tid. Første behandling tager ca. 1 time og 15 min, da vi skal have klarlagt dit sygdomsforløb.

Jeg har med tiden erfaret, at mange patienter bliver følelsesmæssigt påvirket under behandlingen. Der kan komme ting op, som man havde gemt langt væk, som man ikke har lyst til at dele med andre. Derfor anbefaler jeg, at du kommer til behandlingen alene. Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Dagene efter behandlingen

Husk at slappe af i dagene efter behandlingen, så din krop får de bedste helings betingelser. Det er også vigtigt, at du drikker meget vand i dagene efter behandlingen, da din krop vil forsøge at afstøde affaldsstoffer fra kroppen bla. igennem urinen. Hvis du ikke drikker nok vand, kan der opstå hovedpine. Kvalme i dagene efter behandlingen er også helt normalt. Du kan også opleve stor ømhed, både hvor jeg har behandlet, men også i muskler du ikke umiddelbart tænker, at jeg har berørt. Smerterne kan også i en periode føles værre end inden du fik behandlingen. Der kan komme blå mærker hvor nålene har siddet, eller hvor jeg har trykket, dette er ikke farligt. Ligeledes kan du opleve, at dit humør er anderledes end normalt. Du kan fx blive grådlabil, irriteret eller træt dette er alt sammen helt normalt.

Det er vigtigt at se behandlingerne som en proces, da det er sjældent at én behandling er nok. Det er meget forskelligt, hvordan folk reagerer på behandlingerne, og hvor hurtigt man får en effekt. Mange kan mærke en forskel efter første behandling, ved andre går flere behandlinger, før man føler der er en effekt. Det er en fordel, at man til start får sine behandlinger med max en uges interval, dette er for at sikre dig størst effekt af behandlingerne.

Hvis du bliver i tvivl om dine eftervirkninger er normale eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Hvad kan f.eks. behandles?

Angst

Stress

Nakkesmerter

Rygsmerter

Skuldersmerter

Knæsmerter

Lænde smerter

Hofte smerter

Piskesmæld

Tennisalbue

Musearm

Frossen skulder

Smerter i ribben

Funktionshæmmede kropsdele

Hælespore

Vejrtræknings besvær

Svimmelhed

Træthed

Hovedpine

Migræne

Sportsskader